Компютърен сервиз,, ремонт на APPLE MAC, www.kris-kros.com, поправка на комютри, смяна на екрани,

 Телефон : 0877 328 688  

Бургас -компютърни ремонти, смяна на дънни платки, чипове, смяна на екран,възстановяване на данни, APPLE MAC ремонт.
Burgas - fast pc repair, screen replacement , motherboard repair, data recovey,Apple Mac repair,
Бургас - ремонт ноутбуков, материнских плат, видеокарт.Замена экранов.  Компания выдает  гарантию

 


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kriskros/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/base.class.php on line 178

Компютърен сервиз "Крис-Крос"


"Крис-Крос" ООД е основана през Ноември 1998г, с решение №3507 на Бургаски окръжен съд. Фирмата предлага коректно, професионално и бързо обслужване на конкурентни цени с гаранция за извършената ремонтна дейност.  "Крис-Крос" поощрява клиенти от цялата страна да изпращат по куриер своите лаптопи, таблети и телефони за поправка."Крис-Крос"  гарантира бърз и качествен ремонт на Вашия лаптоп, Apple Macbook Air, Apple Macbook Pro, iPad, iPhone и настолен компютър.

Компютърни ремонти Бургас, Крис-Крос ООД

Компютърен сервиз "Крис-Крос"ООД извършва инсталиране на Mac OS X, iOs и Windows, диагностика и ремонт на лаптопи Apple Mac, Acer, Asus, Samsung, Sony, Panasonic, Packard Bell, eMachines, LG, Toshiba, Dell, HP, Fujitsu Siemens, Lenovo, таблети, телефони и настолни компютърни системи. "Крис-Крос" разполага с инфрачервена станция за качествена подмяна на компонентите на дънните платки. Фирмата предлага гаранции на извършените услуги.

iPhone, iPad, iMac, Mac

Memory replacement, power Jack and Motherboard Repair, LCD Screen, Backlight, Invertor and Hinge Repair
Hard Drive Replacement, Viruses,Laptop, Keyboard and Tounchpad Repair


Apple Mac, Laptop repair, PC, IPOD, Smart phone repairment

Загубата на данни обикновено се случва когато данните са ви най-необходими и когато най-малко очаквате това да се случи. На всеки е известно че важните данни трябва периодично да се архивират отделно от компютъра, така че да са налични  в случай на срив на компютърната състема или твърдия диск. Днес са налични множество устройства и медии за архивиране на данни, вариращи от USB флашки, виншни твърди дискове, CD и DVD дискове за обикновените потребители до специализирани устроуства, RAID  хард дискови масиви, лентови архивиращи устройства и др. предназначени да посрещнат непрестанно нарастващите нужди от архивиране на все по-големи масиви информация на корпоративните клиенти.

Ако спешно се нуждаете от информацията на вашия твърд диск и вашият лаптоп или десктоп не зарежда операционна система и генерира грешка от типа "Operating system not found", необходима е специализирана помощ. Възможностите са твърдият диск да е физически повреден, файловете на операционната система да са повредени / изтрити или файловата система или дялът на твърдия диск да са логически повредени. 

Логически повредените дял, файлова таблица или операционна система (най-често в резултат на вируси, прекъсване на захранването, неправилно изключване на операционната система) се нуждаят от специализиран софтуер за възстановяване на данни. Ако върху мястото, където се намират данните за възстановяване не е правен нов запис, шансовете за възстановяване на вашите данни са големи. Ние ще извлечем всички възстановими файлове от вашия диск и ще ги запишем на външен носител, готови за ползване.

Стържещ или кликащ звук от твърдия диск е признак за физическа повреда. Обикновено има механичен дефект на двигателя, лагерите, главите или плочите на твърдия диск. Ако плочите на вашия диск не са надраскани или повредени, ние ще ги извадим от повредения и поставим в идентичен работещ твърд диск. След калибриране специализиран софтуер ще сканира твърдия диск за налични данни.

Моля свържете се с нас за професионална помощ!

Как да ни намерите


Гр. Бургас 8000
Комплекс "Лазур"
ул. "Калофер" 14
РВ: понеделник - петък 
от 10:00h  до 18:00h
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден
 
Телефон: 0877 328 688
 service@kris-kros.com
 
 • Ремонт на дънни платки

  С течение на времето дънните платки дефектират поради стареенето на чиповете и поради недоброто охлаждане на лаптопите. В резултат електронните компоненти, най-вече кондензаторите, МОСФЕТ транзисторите, чипсетите и видеопроцесорите дефектират. Резултатът е частична или пълна загуба на работоспособност - компютърът не се включва, не може да инсталира или зареди Уиндоус, генерира грешки, изключва се произволно...

 • Ремонт на графичната система

  Високата консумация на енергия на графичните процесори, съчетана със стареенето им и влошеното охлаждане, водят до  температурен режим на работа, превишаващ 60 °C и достигащ до над до 90 °C. Резултатът е дефектиране на видео чиповете. Симптомите са липса на видеоизображение, вертикални линии, двоен образ и други дефекти. Нашето решение е ценово ефективна подмяна на дефектиралите видео-процесори (GPU) с инфрачервени заваръчни станции.

 • Проблеми с подсветката на екрана

  Вашият компютър работи нормално, но изображението е много бледо и вие трудно можете да различите информацията на екрана.
  Това е признак за липса на подсветка на екрана, причина за която е повреден екран, инвертор, LCD кабел или липса на управляващи сигнали от дънната платка.

  Крис-Крос предлага бърза смяна на счупени, неработещи екрани и гаранция към услугата.

 

Вие сте тук:Home Софтуер Възстановяване на данни Възстановяване на данни

Share on:

PC повреди

 • Дънни платки
 • Графика
 • Екран
 • Твърд диск

 

 

PC ремонти

 • Дъна
 • Графика
 • Екрани
 • Данни

 

Лаптоп ремонти - доставка

Поради бързината и качеството на работата, фирмата работи с клиенти от цялата страна.
Застраховани, лаптопите се доставят с ф-ма "Еконт".