Компютърен сервиз,, ремонт на APPLE MAC, www.kris-kros.com, поправка на комютри, смяна на екрани,

 Телефон : 0877 328 688  

Бургас -компютърни ремонти, смяна на дънни платки, чипове, смяна на екран,възстановяване на данни, APPLE MAC ремонт.
Burgas - fast pc repair, screen replacement , motherboard repair, data recovey,Apple Mac repair,
Бургас - ремонт ноутбуков, материнских плат, видеокарт.Замена экранов.  Компания выдает  гарантию

 


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kriskros/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/base.class.php on line 178

Типични неизправности

Проблемите при компютърните системи могат да се класифицират в 2 основни групи – софтуерни и хардуерни. Понякога е трудно да се установи причината за неправилното функциониране на лаптопа – например син екран на Windows може да е резултат на неправилен софтуерен драйвер (подменен от Windows update) или на повреден хардуер – твърд диск, памет или графичен контролер.

Софтуерните проблеми най-чести се дължат на вируси, малуер, спайуер или повредена операционна система в резултат на некоректно инсталирани програми, неправилно изключване на компютъра, изтрити или повредени системни файлове. Има различни подходи за отстраняване на софтуерните дефекти, като най-бързият и сигурен е преинсталация на операционната система. Това е свързано със загубата на инсталираните програми и системни настройки и е необходимо архивиране и възстановяване на потребителските данни.

Хардуерните проблеми изискват намесата на сервизен център и специализирана апаратура за отстраняването им. Повредите основно могат да бъдат групирани в следните категории: твърд диск, памет, екран / подсветката на екрана и дънна платка. Последните са най-трудни за диагностика и ремонт и типично включват неправилно функциониране на захранващите вериги, чипсета и графичния процесор.

Как да ни намерите


Гр. Бургас 8000
Комплекс "Лазур"
ул. "Калофер" 14
РВ: понеделник - петък 
от 10:00h  до 18:00h
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден
 
Телефон: 0877 328 688
 service@kris-kros.com
 
 • Ремонт на дънни платки

  С течение на времето дънните платки дефектират поради стареенето на чиповете и поради недоброто охлаждане на лаптопите. В резултат електронните компоненти, най-вече кондензаторите, МОСФЕТ транзисторите, чипсетите и видеопроцесорите дефектират. Резултатът е частична или пълна загуба на работоспособност - компютърът не се включва, не може да инсталира или зареди Уиндоус, генерира грешки, изключва се произволно...

 • Ремонт на графичната система

  Високата консумация на енергия на графичните процесори, съчетана със стареенето им и влошеното охлаждане, водят до  температурен режим на работа, превишаващ 60 °C и достигащ до над до 90 °C. Резултатът е дефектиране на видео чиповете. Симптомите са липса на видеоизображение, вертикални линии, двоен образ и други дефекти. Нашето решение е ценово ефективна подмяна на дефектиралите видео-процесори (GPU) с инфрачервени заваръчни станции.

 • Проблеми с подсветката на екрана

  Вашият компютър работи нормално, но изображението е много бледо и вие трудно можете да различите информацията на екрана.
  Това е признак за липса на подсветка на екрана, причина за която е повреден екран, инвертор, LCD кабел или липса на управляващи сигнали от дънната платка.

  Крис-Крос предлага бърза смяна на счупени, неработещи екрани и гаранция към услугата.

 

Вие сте тук:Home Лаптоп ремонти-компютърен сервиз Типични неизправности

Share on:

PC повреди

 • Дънни платки
 • Графика
 • Екран
 • Твърд диск

 

 

PC ремонти

 • Дъна
 • Графика
 • Екрани
 • Данни

 

Лаптоп ремонти - доставка

Поради бързината и качеството на работата, фирмата работи с клиенти от цялата страна.
Застраховани, лаптопите се доставят с ф-ма "Еконт".